Zona Clienti – Contul Meu

De 10 ani furnizam servicii de hosting web stabile si performante la cele mai avantajoase preturi. Contul Meu.


Contul Meu
Asistenta Tehnica
Resetare Parola
Tutoriale

Asistenta Tehnica 24/7 pentru toate abonamentele de gazduire web.


Contacteaza-ne prin: e-mail sau telefonic la +40.727.299.999 in intervalul oral 08:00 – 23:00 si vom raspunde cu promptitudine la toate solicitarile tale.

Serviciul de asistenta tehnica prin email este disponibil 24/7

 

Web365.ro iti ofera posibilitatea de administrare online a contului de web hosting, prin intermediul panoului de control cPanel/WHM. Acesta are o interfata intuitiva, fiind usor de utilizat chiar si de catre utilizatorii fara experienta.

Interfata cPanel iti ofera posibilitatea de a vizualiza statistici privind traficul inregistrat pe site-ul tau si de a realiza modificari la nivelul pachetului de web hosting de care beneficiezi (adrese de email, domenii, subdomenii si baze de date).

Contact

Pentru informatii suplimentare cu privire la serviciile oferite de firma noatra nu ezitati sa ne contactati.

Intrarea Albinari Nr. 5, Sector 2, Bucuresti, Romania
+40.727.299.999 / +40.761.399.999

Web Hosting Stabil si Performant !

Zenith Technology, operatorul serviciilor de gazduire Web365.ro, va ofera solutii de hosting web profesionale si stabile. Serverele noastre sunt rapide si puternice, avand o arhitectura 16 sau 20 Core, 128GB RAM cu 6 unitati HDD SSD 1TB montate in Raid 10 si sistem de operare CloudLinux. Echipamentele noastre sunt colocate in cel mai modern datacenter din Romania situat in Bucuresti, garantand astfel un timp de acces optim si o incarcare rapida a site-ului dvs., indiferent de marimea paginilor.

Uptime garantat de 99,9% pentru toate serviciile oferite.