Gazduire Web Protejarea Datelor de Domeniu

Activarea optiunii Domain Privacy

Datele atasate unui domeniu COM, EU, INFO, ORG, NET, etc. sunt publice pe internet datorita asa numitelor servicii de WhoIs. Doar prin cateva clickuri, oricine poate sa afle cine detine un domeniu, numele celui care a inregistrat domeniul, adresa de mail a precum si alte date confidentiale.

Principalele pericole care pot aparea, dincolo de aspectul confidentialitatii, sunt legate de trimiterea mesaje de tip spam catre adresele de mail folosite la inregistrarea domeniului, posibilitatea asumarea identitatii detinatorului de domeniu, comitere de fraude, etc. Servere specializate de tip Robot pot colecta aceste adresele de mail pe care sa le includa in liste de spam si sa fiti agresat cu sute de mesaje nedorite.

Protejarea datelor de domeniu (Domain Privacy) se poate activa foarte usor si consta in afisarea datelor  registrantului in loc de datele dumneavoastra personale.

Pentru un domeniu .ro inregistrat de o persoana fizica, protejarea datelor sau Domain Privacy este activ din implicit.

Domeniile .RO inregistrate de o firma nu pot beneficia de acesta optiune.
Pentru un domeniu .com, .net, .eu sau orice alt domeniu international, trebuie doar sa selectati optiunea „Protejare Date Domeniu”.
Acest serviciu costa 10 Lei + TVA pe an toti clientii Web365.ro.

Aceasta optiune este valabila numai pentru domeniile inregistrate prin Web365.ro

Gazduire Web – Contact


Pentru informatii suplimentare cu privire la serviciile oferite de firma noatra nu ezitati sa ne contactati.

Intrarea Albinari Nr. 5, Sector 2, Bucuresti, Romania
0314.327.699 - 0727.299.999

Hosting Web Stabil si Performant !

Zenith Technology, operatorul serviciilor de gazduire Web365.ro, va ofera solutii de hosting web profesionale si stabile. Serverele noastre sunt rapide si puternice, avand o arhitectura 12 Core, 96GB RAM cu 6 unitati HDD SSD 1TB montate in Raid 10 si sistem de operare CloudLinux. Echipamentele noastre sunt colocate in cel mai modern datacenter din Romania situat in Bucuresti, garantand astfel un timp de acces optim si o incarcare rapida a site-ului dvs., indiferent de marimea paginilor.

Uptime garantat de 99,9% pentru toate serviciile oferite.