Instructiuni pentru semnarea Regulamentului General privind Protectia Datelor (RGPD)

Pentru semnarea digitala a Anexei 1 ce cuprinde Regulamentul General privind Protectia Datelor (RGPD) aplicabila incepand cu 25/05/2018 va rugam sa urmati pasii de mai jos:

 

Faceti click pe butonul „REVIEW DOCUMENT

 

Bifati „I agree to use electronic records and signatures

 

Derulati documentul pana la ultima pagina
Drag & Drop din partea stanga a ecranului optiunea „Signature” si pozitionati cursorul mouse-ului in zona unde doriti sa semnati.

 

Completati numele si prenumele dvs. In situatia in care reprezentati o companie adaugati dupa nume si prenume numele societatii.

Daca doriti sa aplicati semnatura dvs. selectati optiunea „DRAW„. Semnatura o rezalizati utilizand cursorul mouse-ului exact ca un pix/stilou.

Dupa aplicarea semnaturii apasati butonul „ADOPT AND SIGN„.

Optiunea 1

Optiunea 2

Pentru finalizare procesului de semnare digitala, apasati butonul „FINISH

 

 

Uptime Gazduire Web 99.98%. Garantat !


Zenith Technology, operatorul serviciilor de gazduire Web365.ro ofera servicii profesionale de hosting web si inregistrare domenii pe servere SSD. Echipamentele noastre sunt colocate in unul dintre cele mai moderne Datacentere din Romania situat in Bucuresti. Serverele SSD va ofera avantajul unui timp de acces la website si o incarcare rapida indiferent de marimea paginilor web.

Gazduire Web – Contact


Pentru informatii suplimentare cu privire la serviciile oferite de firma noatra nu ezitati sa ne contactati.

Intrarea Albinari Nr. 5, Sector 2, Bucuresti, Romania
0314.327.699 - 0727.299.999

Hosting Web Stabil si Performant !

Zenith Technology, operatorul serviciilor de gazduire Web365.ro, va ofera solutii de hosting web profesionale si stabile. Serverele noastre sunt rapide si puternice, avand o arhitectura 12 Core, 96GB RAM cu 6 unitati HDD SSD 1TB montate in Raid 10 si sistem de operare CloudLinux. Echipamentele noastre sunt colocate in cel mai modern datacenter din Romania situat in Bucuresti, garantand astfel un timp de acces optim si o incarcare rapida a site-ului dvs., indiferent de marimea paginilor.

Uptime garantat de 99,9% pentru toate serviciile oferite.