Accesare cPanel din Contul Client


In general panoul de administrare cPanel este accesat direct sub forma: https://nume-domeniu/cpanel, https://nume-domeniu:2083 sau https://adresa-ip:2083 (pentru situatia in care abonamentul include adresa IpV4 dedicata)

O alta modalitate de accesare cPanel este din contul client Web365.ro. Dupa autentificarea in contul client, selectati optiunea „Serviciile mele” din sectiunea „Servicii” a meniului principal. Selectati abonamentul si in tab-ul „Actiuni” faceti click pe optiunea „Autentificare cPanel”

Din interfata client Web365, dupa selectarea abonamentului, aveti la dispozitie un set de „scurtaturi” catre interfata cPanel pentru a efectua cateva operatii de baza : crearea de adrese de email, redirectionari de mesaje, adaufarea se domenii si subdomeni, crearea de baze de date sau schimbarea versiunii PHP.

Accesare cPanel din interfata client Web365


Pentru informatii suplimentare cu privire la accesarea panoului de administrare cPanel din interfata client Web365.ro va rugam sa ne contactati.

Documentatie cPanel completa aici.

Contact

Pentru informatii suplimentare cu privire la serviciile oferite de firma noatra nu ezitati sa ne contactati.

Intrarea Albinari Nr. 5, Sector 2, Bucuresti, Romania
+40.727.299.999 / +40.761.399.999

Web Hosting Stabil si Performant !

Zenith Technology, operatorul serviciilor de gazduire Web365.ro, va ofera solutii de hosting web profesionale si stabile. Serverele noastre sunt rapide si puternice, avand o arhitectura 16 sau 20 Core, 128GB RAM cu 6 unitati HDD SSD 1TB montate in Raid 10 si sistem de operare CloudLinux. Echipamentele noastre sunt colocate in cel mai modern datacenter din Romania situat in Bucuresti, garantand astfel un timp de acces optim si o incarcare rapida a site-ului dvs., indiferent de marimea paginilor.

Uptime garantat de 99,9% pentru toate serviciile oferite.