Adaugare Domeniu cPanel


Adaugare Domeniu Suplimentar - Tutoriale cPanel

Abonamentele de gazduire web oferite de Web365.ro nu aplica restrictii cu privire la numarul de domenii ce pot fi gazduire in cadrul unui abonament. Singura limitare este spatiul web alocat abonamentului. Tutorialul „Adaugare Domeniu cPanel” prezinta pasii necesari pentru adaugarea unui domeniu suplimentar (Domenii de Completare) la abonamentul de hosting.

Info:

Un domeniu Internet este o adresa virtuala sub forma denumire.extensie, de exemplu domeniulmeu.ro unde domeniulmeu este denumirea domeniului iar .ro este extensia domeniului. Domeniul Internet este utilizat pentru a accesa un continutul gazduit al unui site. Domeniile .ro sunt alocate geografic României, așa cum .us sunt alocate Statelor Unite ale Americii sau .de Germaniei.

Domeniile universale sau internationale a caror proveniență geografică nu poate fi stabilită prin extensie sunt: .com, .net, .org, .info, .biz, etc. In reteaua internet fiecare nume de domeniu este unic, iar principiul utilizat pentru inregistrare este „primul venit, primul servit”

Fisierele site-ului pentru domeniul suplimentare se vor incarca in folderul ce are ca denumire numele domeniului. De exemplu in folderul cu denumirea gazduire365.ro

Pentru informatii suplimentare cu privire la accesarea panoului de administrare cPanel din interfata client Web365.ro va rugam sa ne contactati.

Documentatie cPanel completa aici.

Home

Contact

Pentru informatii suplimentare cu privire la serviciile oferite de firma noatra nu ezitati sa ne contactati.

Intrarea Albinari Nr. 5, Sector 2, Bucuresti, Romania
+40.727.299.999 / +40.761.399.999

Web Hosting Stabil si Performant !

Zenith Technology, operatorul serviciilor de gazduire Web365.ro, va ofera solutii de hosting web profesionale si stabile. Serverele noastre sunt rapide si puternice, avand o arhitectura 16 sau 20 Core, 128GB RAM cu 6 unitati HDD SSD 1TB montate in Raid 10 si sistem de operare CloudLinux. Echipamentele noastre sunt colocate in cel mai modern datacenter din Romania situat in Bucuresti, garantand astfel un timp de acces optim si o incarcare rapida a site-ului dvs., indiferent de marimea paginilor.

Uptime garantat de 99,9% pentru toate serviciile oferite.