Creare Adresa Email


Creare adresa de email - Tutoriale cPanel

Tutorialul video „Creare Adresa Email” va prezinta pasii necesari crearii unei adrese de e-mail in panoul de administrare cPanel.

Pasii pentru creare adresa email sunt:

  • Accesati panoul de administrare cPanel (https://nume-domeniu/cpanel sau https://nume-domeniu:2083)
  • Introduceti user-ul si parola primite in mesajul „Detalii Cont Web365.ro”, sectiunea „Autentificare cPanel”
  • Dupa conectarea la panoul de administrare cPanel, in sectiunea „E-mail” accesati optiunea „E-mail Accounts / Conturi de E-mail”
  • In fereastra de administratre a conturilor de e-mail, apasati butonul „Create / Creare”
  • Introduceti numele adresei de email (fara @nume-domeniu)
  • Stabiliti parola adresei de email
  • In functie de situatie puteti seta o limita a casutei de email – implicit 1024MB sau 1GB
  • Apasati butonul „Save / Salveaza”

Important:

Pentru toate tipurile de abonamente de hosting web, Standard, Business si e-Commerce, Web365.ro nu aplica o restrictie asupra numarului de adrese de email ce pot fi adaugate la abonamentul de gazduire web. Singura restrictie este spatiul alocat abonamentului. Cand comandati un abonament de web hosting luati in consideratie si spatiul ce trebuie alocat mesajelor email.

In situatia in care spatiul alocat abonamentului devine insuficent puteti efectua un upgrade la un abonament superior. In aceasta situatie se va achita doar diferenta de pret dintre cele doua abonamente imultita cu perioada neconsumata din abonamentul initial.

Pentru informatii suplimentare cu privire la accesarea panoului de administrare cPanel din interfata client Web365.ro va rugam sa ne contactati.

Documentatie cPanel completa aici.

Contact

Pentru informatii suplimentare cu privire la serviciile oferite de firma noatra nu ezitati sa ne contactati.

Intrarea Albinari Nr. 5, Sector 2, Bucuresti, Romania
+40.727.299.999 / +40.761.399.999

Web Hosting Stabil si Performant !

Zenith Technology, operatorul serviciilor de gazduire Web365.ro, va ofera solutii de hosting web profesionale si stabile. Serverele noastre sunt rapide si puternice, avand o arhitectura 16 sau 20 Core, 128GB RAM cu 6 unitati HDD SSD 1TB montate in Raid 10 si sistem de operare CloudLinux. Echipamentele noastre sunt colocate in cel mai modern datacenter din Romania situat in Bucuresti, garantand astfel un timp de acces optim si o incarcare rapida a site-ului dvs., indiferent de marimea paginilor.

Uptime garantat de 99,9% pentru toate serviciile oferite.