Creare Baza de Date MySQL


Tutorialul „Creare Baza de Date MySQL” prezinta pasii pentru crearea unei baze de date MySQL, a unui utilizator al acestei baze de date precum si setarea permisiunilor pentru operatiile cu respectiva baza de date.

Info:

O baza de date este o colecţie de inregistrari sau de informaţii introduse si stocate in mod structurat. Baza de date poate fi interogata de catre o aplicatie prin intermediul unui limbaj SQL (Structured Query Language). Aceasta in urma interogarilor afiseaza informatie s-au efectueaza anumire operatiuni.
Orice site care are un modul de login sau inregistrare utilizatori. Un magazin virtual are un catalog de produse, articole, forum, sistem de newsletter, etc. Aceste informatii sunt stocate in mod structurat intr-o baza de date.

Atentie !
Nu utilizati parametrii din tutorial.
Pentru crearea unei baze de date si a unui utilizator trebuie sa schimbati urmatorii parametrii: nume baza de date, nume user baza de date si parola.

Documentatie MySQL aici

Home

Contact

Pentru informatii suplimentare cu privire la serviciile oferite de firma noatra nu ezitati sa ne contactati.

Intrarea Albinari Nr. 5, Sector 2, Bucuresti, Romania
+40.727.299.999 / +40.761.399.999

Web Hosting Stabil si Performant !

Zenith Technology, operatorul serviciilor de gazduire Web365.ro, va ofera solutii de hosting web profesionale si stabile. Serverele noastre sunt rapide si puternice, avand o arhitectura 16 sau 20 Core, 128GB RAM cu 6 unitati HDD SSD 1TB montate in Raid 10 si sistem de operare CloudLinux. Echipamentele noastre sunt colocate in cel mai modern datacenter din Romania situat in Bucuresti, garantand astfel un timp de acces optim si o incarcare rapida a site-ului dvs., indiferent de marimea paginilor.

Uptime garantat de 99,9% pentru toate serviciile oferite.