Despre cPanel


Despre cPanel - Panoul de administrare a contului de hosting.

cPanel este cel mai popular panou de control utilizat pentru serviciile de gazduire web. Panoul de administrare este unul extrem de atractiv si intuitiv, fiind organizat si structurat astfel incat orice utilizator, indiferent de experienta, sa poată realiza operatiile dorite.

Click aici pentru imaginea completa.

Printre beneficiile oferite de cPanel pentru administrarea unui cont de web hosting, cele mai importante sunt:

Fiabilitate

Aceasta interfata ofera o gama larga de caracteristici, precum administrarea bazelor de date, web analytics si securitate, imbunatatite frecvent prin update-uri.

Multiple sisteme de operare

Ofera suport pentru mai multe sisteme de operare pentru servere web, printre cele mai cunoscute fiind CloudLinux, RedHat/CentOS.

Interfata grafica

Utilizarea interfetei grafice este usoara si intuitiva, in ideea in care meniul este format din pictograme ce ofera acces la toate functiile si caracteristicile sale.

Instalare scripturi

Cu ajutorul acestui panou de control se pot instala si configura cu doar cateva clickuri diferite scripturi pe site-urile voastre.

Baze de date

Panoul de administrare ofera instructiuni pas cu pas pentru crearea unui baze de date MySQL.

Domenii

Administratorii de site pot crea subdomenii si redirectionari catre alte domenii.

Securitate

Datorita celor mai noi tehnologii de securitate, cPanel permite administratorilor de site sa configureze setari de securitate diferite, sa seteze parole pentru directoare si sa controleze accesul la continut si resurse online.

Backup

Se pot crea backup-uri ale fisierelor, incarcarea si editarea paginilor web, gestionarea spatiului de pe disc.

FTP

cPanel permite crearea si administrarea conturilor de FTP.

cPanel Softaculous

Programele third-party si auto-installerele (Softaculous) pot fi usor implementate in cPanel. Accesibil– cPanel permite utilizatorilor fara cunostinte tehnice aprofundate sa-si administreze cu usurinta website-urile.

Interfata cPanel oferita de Web365.ro include pachetul de aplicatii Softaculous. Aceasta aplicație ce ajuta utilizatorii sa instaleze unul sau mai multe aplicații web prin doar cateva click-uri.
Printre cele peste 350 de aplicații se numara:

  • Aplicații CMS precum: WordPress, Joomla, Drupal, PyroCMS
  • Aplicații pentru magazine virtuale: OpenCart, PrestaShop, Magento, osCommerce
  • Aplicații forum: phpBB, Simple Machines Forum

Contact

Pentru informatii suplimentare cu privire la serviciile oferite de firma noatra nu ezitati sa ne contactati.

Intrarea Albinari Nr. 5, Sector 2, Bucuresti, Romania
+40.727.299.999 / +40.761.399.999

Web Hosting Stabil si Performant !

Zenith Technology, operatorul serviciilor de gazduire Web365.ro, va ofera solutii de hosting web profesionale si stabile. Serverele noastre sunt rapide si puternice, avand o arhitectura 16 sau 20 Core, 128GB RAM cu 6 unitati HDD SSD 1TB montate in Raid 10 si sistem de operare CloudLinux. Echipamentele noastre sunt colocate in cel mai modern datacenter din Romania situat in Bucuresti, garantand astfel un timp de acces optim si o incarcare rapida a site-ului dvs., indiferent de marimea paginilor.

Uptime garantat de 99,9% pentru toate serviciile oferite.