Instalare WordPress


Tutorialul „Instalare WordPress” prezinta pasii pentru instalarea platformei WordPress si a modulelor Realy Simple SSL, Litespeed Cache si All In One WP Security – Firewall.
In tutorial sunt indicati pasii de configurare a modulului All In One WP Security si pentru o mai buna securitate schimbarea adresei URL de logare in panoul de administrare WordPress din „/wp-admin” in „/demo„.

  • RealySimple SSL un modul foarte usor de instala si configurat. Detecteaza automat setarile WordPress si configureaza automat incarcarea site-ul dvs. in mod HTTPS.
  • Litespeed Cache pentru WordPress (LSCWP) este un plugin de accelerare a site-ului all-in-one, care include un cache exclusiv la nivel de server. LSCWP are disponibile colectie de functii de optimizare. LSCWP acceptă WordPress Multisite si este compatibil cu cele mai populare pluginuri, inclusiv WooCommerce, bbPress și Yoast SEO.
  • All In One WP Security va ajuta sa adaugati un plus de securitate si firewall pentru site-ul dvs. Implementeaza in WordPress un set de de bune practici si de securitate. All In One WordPress va duce securitatea site-ului dvs. la un nivel superior.

Atentie !
Nu utilizati parametrii din tutorial.
Pentru instalare trebuie sa schimbati urmatorii parametrii: nume baza de date, nume user baza de date si parola si adresa URL de logare (demo) in panoul de administrarea WordPress.

Descarca ultima versiune WordPress de aici

Home

Contact

Pentru informatii suplimentare cu privire la serviciile oferite de firma noatra nu ezitati sa ne contactati.

Intrarea Albinari Nr. 5, Sector 2, Bucuresti, Romania
+40.727.299.999 / +40.761.399.999

Web Hosting Stabil si Performant !

Zenith Technology, operatorul serviciilor de gazduire Web365.ro, va ofera solutii de hosting web profesionale si stabile. Serverele noastre sunt rapide si puternice, avand o arhitectura 16 sau 20 Core, 128GB RAM cu 6 unitati HDD SSD 1TB montate in Raid 10 si sistem de operare CloudLinux. Echipamentele noastre sunt colocate in cel mai modern datacenter din Romania situat in Bucuresti, garantand astfel un timp de acces optim si o incarcare rapida a site-ului dvs., indiferent de marimea paginilor.

Uptime garantat de 99,9% pentru toate serviciile oferite.