Schimbare Limba Interfata cPanel


Schimbare Limba Interfata cPanel

Panoul de administrare cPanel este disponibil in mai multe limbi, printre care si limba romana. Tutorialul „Schimbare Limba Interfata cPanel” va prezinta cum puteti schimba din limba engleza in limba romana. La activarea contului, in mesajul “Detalii Cont Web365.ro” la sectiunea “Autentificare cPanel primitu user-ul si parola de acces la panoul de administrare.

Important: Autentificarea in interfata cPanel nu se face cu adresa de email si parola utilizate la integistrarea contului in interfata client Web365.ro.

Pentru informatii suplimentare cu privire la accesarea panoului de administrare cPanel din interfata client Web365.ro va rugam sa ne contactati.

Documentatie cPanel completa aici.

Contact

Pentru informatii suplimentare cu privire la serviciile oferite de firma noatra nu ezitati sa ne contactati.

Intrarea Albinari Nr. 5, Sector 2, Bucuresti, Romania
+40.727.299.999 / +40.761.399.999

Web Hosting Stabil si Performant !

Zenith Technology, operatorul serviciilor de gazduire Web365.ro, va ofera solutii de hosting web profesionale si stabile. Serverele noastre sunt rapide si puternice, avand o arhitectura 16 sau 20 Core, 128GB RAM cu 6 unitati HDD SSD 1TB montate in Raid 10 si sistem de operare CloudLinux. Echipamentele noastre sunt colocate in cel mai modern datacenter din Romania situat in Bucuresti, garantand astfel un timp de acces optim si o incarcare rapida a site-ului dvs., indiferent de marimea paginilor.

Uptime garantat de 99,9% pentru toate serviciile oferite.