Schimbare Parola Interfata cPanel


Schimbare Parola Interfata cPanel

Tutorialul¬† „Schimbare Parola Interfata cPanel” va prezinta procedura de resetarea a parolei pentru panoul de administrare cPanel. La activarea contului, in mesajul „Detalii Cont Web365.ro” la sectiunea „Autentificare cPanel primitu user-ul si parola de acces la panoul de administrare.

Important: Autentificarea in interfata cPanel nu se face cu adresa de email si parola utilizate la integistrarea contului in interfata client Web365.ro.

Pentru schimbarea parolei panoului de administrare cPanel este obligatoriu sa cunoasteti vechea parola. Daca nu va amintiti vechea parola trebuie sa contactati serviciul de Asistenta Tehnica.

Pentru informatii suplimentare cu privire la accesarea panoului de administrare cPanel din interfata client Web365.ro va rugam sa ne contactati.

Documentatie cPanel completa aici.

Contact

Pentru informatii suplimentare cu privire la serviciile oferite de firma noatra nu ezitati sa ne contactati.

Intrarea Albinari Nr. 5, Sector 2, Bucuresti, Romania
+40.727.299.999 / +40.761.399.999

Web Hosting Stabil si Performant !

Zenith Technology, operatorul serviciilor de gazduire Web365.ro, va ofera solutii de hosting web profesionale si stabile. Serverele noastre sunt rapide si puternice, avand o arhitectura 16 sau 20 Core, 128GB RAM cu 6 unitati HDD SSD 1TB montate in Raid 10 si sistem de operare CloudLinux. Echipamentele noastre sunt colocate in cel mai modern datacenter din Romania situat in Bucuresti, garantand astfel un timp de acces optim si o incarcare rapida a site-ului dvs., indiferent de marimea paginilor.

Uptime garantat de 99,9% pentru toate serviciile oferite.