Spam Filters


Spam Filters White List- Tutoriale cPanel

Getionarea conturilor de e-mail din panoul de administrare cPanel va ofera posibilitatea de a administra modulul „Spam Filters”. In loc sa gestionați individual setarile de SPAM pentru fiecare cont de e-mail in parte, puteti stabili anumite reguli generale pentru toate adrese de email ale domeniului dumneavoastra.

Este posibil ca sistemul antispam al serverelor Web365.ro sa blocheze receptionarea mesajelor email de la anumire adrese de email. Aceasta se datoreaza datorita unor erori de configurare a serverului care transmite mesajul. In general aceste erori sunt: lipsa sau configurarea eronata a inregistrarilor SPF, DMARC, DKIM. O alta situatie poate fi accea in care adresa IP a serverului care transmite mesajul sa fie clasificata ca fiind SPAM.

Daca totusi in aceste conditii doriti ca mesajele trimise catre adresa dumneavoastra de email sa fie receptionate puteti crea prin intermediul modulului „Spam Filters” o lista „White List”. Sunt situatii in care dorim sa blocam receptionarea de mesaje e-mail anumite adrese sau a tuturor adreselor de email deschise pe un domeniu. In aceasta spituatie vom utiliza modulul „Spam Filters” pentru a crea o lista „Black List”.

Pentru a adauga un domeniu in White List sau Black List vom utiliza sintaxa: *@nume-domeniu.tld. In aceasta situatie vom bloca toate adresele de email deschise pe domeniul nume-domeniu.tld

Pentru a afla cum se poate crea aceasta lista urmariti tutorialul video „Spam Filters”:

Info:

  • SPF: Sender Policy Framework
  • DMARC: Domain-based Message Authentication, Reporting, and Conformance
  • DKIM: DomainKeys Identified Mail

Pentru informatii suplimentare cu privire la utilizarea panoului de administrare cPanel din interfata client Web365.ro va rugam sa ne contactati.

Documentatie cPanel completa aici.

Contact

Pentru informatii suplimentare cu privire la serviciile oferite de firma noatra nu ezitati sa ne contactati.

Intrarea Albinari Nr. 5, Sector 2, Bucuresti, Romania
+40.727.299.999 / +40.761.399.999

Web Hosting Stabil si Performant !

Zenith Technology, operatorul serviciilor de gazduire Web365.ro, va ofera solutii de hosting web profesionale si stabile. Serverele noastre sunt rapide si puternice, avand o arhitectura 16 sau 20 Core, 128GB RAM cu 6 unitati HDD SSD 1TB montate in Raid 10 si sistem de operare CloudLinux. Echipamentele noastre sunt colocate in cel mai modern datacenter din Romania situat in Bucuresti, garantand astfel un timp de acces optim si o incarcare rapida a site-ului dvs., indiferent de marimea paginilor.

Uptime garantat de 99,9% pentru toate serviciile oferite.